Överstegatan 4

Överstegatan 4

Slutpris

8 500 000 kr


Ringstorp/Pettersberg— Örebro

Överstegatan 4


Slutpris
8 500 000 kr

Ringstorp/Pettersberg— Örebro

Välkommen till Överstegatan 4! Nu finns en unik chans att flytta in i en stor "pampig" 2-plansvilla i puts med ett lugnt och fint läge på återvändsgata i Ringstorp/Pettersberg. Ett perfekt boende för den stora familjen och ett socialt liv.
Huset ligger vid en öppen naturtomt med baksida mot Venaskogen. Här finns elljusspår och gångavstånd till Rynningeviken, Osets naturreservat och vackra promenadstråk. Barnvänligt område med ett stenkast till fotbollsplan, förskolor och grundskola F-6. Gångavstånd till gym, mataffär och du når Örebro centrum med cykel på 10 minuter. Bra kommunikationer och närhet till motorvägen.

På entréplanet med generös takhöjd finner ni en stor rymlig hall, ett gediget kök med en mysig öppen spis samt köksö och utgång till altan i söderläge.
Stort sällskapsrum för trevligt umgänge på 45 m² med öppen spis och fint burspråk. Helkaklad wc/dusch, separat grovingång och klädvårdsrum.
På övervåningen finner ni ett allrum med ryggåstak och utgång till balkong, 4 st sovrum där 2 st har takkupor samt klädkammare. Ett stort, luftigt och helkaklat badrum med relaxavdelning inklusive bastu/bubbelbad med stora fönster med utsikt mot skogen.
Huset värms upp med fjärrvärme, vattenburen golvvärme på båda våningsplanen. Friköpt och lättskött tomt om 866 m², carport för 2 st bilar samt 2 st förråd där vinden har stora förvaringsmöjligheter för den som önskar. Gå in på vår hemsida för att se alla fina bilder! Välkommen på visning önskar Mäklarhuset


Boarea/biarea
202/10 kvm
Driftkostnad
40 963 kr/år
Tomtarea
866 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-09-23

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Överstegatan såldes av oss 2021-09-23. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Överstegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.