Peppargatan 40

Peppargatan 40

Slutpris

2 060 600 kr


Sörbyängen— Örebro

Peppargatan 40


Slutpris
2 060 600 kr

Sörbyängen— Örebro

Fyra med två balkonger och två badrum. En i hushållet ska ha fyllt 55 år!

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning!

Mycket trevlig och prisvärd fyra med gavelläge på första våningen i Bonum Brf Pepparmyntan. Två balkonger, en i österläge och en i västerläge. Ett bekvämt boende i en nybyggd (2018) och fin lägenhet. Föreningen vänder sig till hushåll där minst en har fyllt 55 år. Bonum är ett fantastiskt koncept för seniorer som uppskattar att enkelt kunna umgås med grannar och vänner. Här finns det många fina gemensamma utrymmen, så som fullt utrustad samlingslokal, övernattningsrum till besökande gäster och mysig innergård med orangeri/växthus, sittplatser och boulebana. Samlingslokalen får lånas för enskilt bruk och här anordnas även fikaträffar och andra aktiviteter. Lägenheten har genomgående parkettgolv och ljusa väggar. Marbodal kök med vitvaror från Bosch. Trevlig planlösning med delvis öppet mot vardagsrum. Fint ljusinsläpp med två gavelfönster i vardagsrummet. Praktiskt med två badrum, båda med wc och dusch och det ena med tvättavdelning. Idag finns tre sovrum, varav ett större och två mindre. De mindre sovrummen kan även användas som gästrum, tv-rum eller kontor - eller varför inte ta bort ett av sovrummen och skapa ett riktigt stort och lyxigt vardagsrum! Brf Pepparmyntan ligger med ett fritt och öppet läge mot fotbollsplaner och grönområde. Det är gångavstånd till Gustavsviks 18-håls golfbana samt fina strövområden och parker i närheten. Inom cykelavstånd når du två stora mataffärer, gym, Backahallen med badminton- och tennisbanor, vårdcentral och apotek. Endast 10 min cykelavstånd till city!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 324 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-10-30

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2019-10-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.