Peppargatan 5 / Sörbyängen / Örebro

Rymlig 3 rok 92 kvm i förening med mycket bra ekonomi och låg skuldsättning!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
92 kvm
Avgift
4 501 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-12-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2019-12-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig 3 rok på 92 kvm - våning 3 av 4 (hiss finns). Bostadsrättsförening med mycket bra ekonomi – låg skuldsättning vilket speglar den låga avgiften på 4.501:-/mån. Vissa år har föreningen även gett en avgiftsfri månad.

Ljus lägenhet med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matsalsdelen som leder ut till den rymliga balkongen i syd/väst läge. Kök med rostfria vitvaror och maskinell utrustning såsom induktionshäll, fläktkåpa, kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn/micro/vinkyl. Till lägenheten följer ett rymligt lägenhetsförråd i entréplan samt finns gott om förvaring i lägenheten med flertalet garderober och klädkammare. Lägenhet för sällskapet som vill bo i ett lugnt läge med närhet till flertalet grönområden. Här bor ni även med gång-/cykelavstånd till city, busshållplats, golfbana, mataffärer, skolor och Universitetet.

Ring eller maila för visningsbokning - 070-7586209 eller magnus.olofsson@maklarhuset.se

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I Sörbyängen finns det 3 förskolor, Pepparn, Basilikan och Lergöken. Grundskola finns Sörbyängsskolan och Kryddgårdsskolan. Sörbyängen är ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går via Tybble centrum och är buss nummer 6.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. För den som vill ha olika aktiviteter på ett och samma ställe ska ta ett besök till Sörbybacken. Där åker man skidor vintertid men på sommaren finns café, höghöjdsbana, "trappen" (560 meter) eller varför inte gå eller springa upp för backen. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

I Sörbyängen finns restaurang Sooshi, Sörby Pizzeria och Gustavsviks restaurang och café. Intill området finns Ica Maxi Stormarknad med generösa öppettider samt Systembolaget. Här finns även mindre affärer som blomaffären Pionen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.