Peppargatan 48

Peppargatan 48


Sörbyängen— Örebro

Peppargatan 48Sörbyängen— Örebro

Lägenhet med golfbanan som granne!

I den stabila föreningen Åbrodden har vi nu nöjet att erbjuda denna hemtrevliga trerummare om 75 kvm. Lägenheten är belägen på fjärde våningen med stor balkong i väster som ger härlig kvällssol. Självklart finns det hiss i huset för din bekvämlighet .

Det här är en fantastisk möjlighet att bli ägare av en modern och välutrustad lägenhet i ett trevligt område och ekonomiskt stabil förening.
Kök och vardagsrum i öppen planlösning, dubbla sovrum i bra storlek samt helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har generös förvaring med klädkammare samt förråd på vinden.


Mycket välskött förening som var smarta och gjorde en extra amortering på 1 miljon kronor under år 2020.
Låg månadsavgift om 3 686 kr inklusive värme, vatten, tv-kanaler och internet.

I bostadsrättsföreningen finns det gemensam tvättstuga i markplan i huset (perfekt om man har mycket tvätt), barnvagns- och rullatorförråd, lekplats på innergården, cykelrum, miljörum, parkeringsplatser och carportplatser.

Här i Sörbyängen har du nära till det allra mesta så som: Skogsområden för natursköna promenader, Gustavsviks golfbana för golf-entusiaster, Universitetsområdet, vårdcentral och apotek för din hälsa, gym för din träning, livsmedelsbutikerna ICA Maxi och Coop Forum, populära motionstrappan i Sörbybacken (förvandlas till en slalombacke under snörika vintrar), höghöjdsbana, utegym och restaurang/pizzeria med uteservering samt endast 5-10 min med cykel till Örebro city.

Missa inte chansen att uppleva allt detta själv!


Boarea
75 kvm
Avgift
3 686 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-11-03

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Peppargatan såldes av oss 2023-11-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Peppargatan.

Boka värdering
Malin Browall
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad