Pionjärgatan 16 / Rynnigeåsen / Örebro

Stor tvåa med insynsskyddad balkong högt upp i huset!

Slutpris
1 680 000 kr
Boarea
67.5 kvm
Avgift
3 993 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pionjärgatan såldes av oss 2020-05-06. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pionjärgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rynnigeåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns denna tvåa fördelad på hela 67,5 kvm på våning 4 (hiss finns) med balkong i insynsskyddat läge i populära Rynningeåsen till försäljning!
Här välkomnas du av en stor hall med gott om förvaring med skjutdörrsgarderober med spegeldörrar. Sovrum med mindre walk in closet och norrläge. Köket är tillverkat av Vedum och är utrustat med alla bekväma vitvaror. Vidare in i badrummet finns takdusch, tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum med utgång till stor balkong i soligt söderläge! Genomgående parkettgolv och golvvärme i badrum. En bostad att trivas i!

I brf Honnören har inte de gemensamma ytorna prioriterats bort! Här finns två gemensamma tvättstugor, två gemensamhetslokaler med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelförråd, lekplats på innergården och garage i källarplan. Det finns 99 garageplatser, även 14 laddstationer för elbil samt 16 utomhusparkeringar. I området är det fri parkering på utvalda gator.

Bostadsområdet Rynningeåsen har utvecklats till ett lugnt och populärt område för äldre, yngre och barnfamiljer. Här bor du i direkt anslutning till Rynningevikens härliga natur- och friluftsområde samt elljusspåret Venaspåret. I området finns skola, flera förskolor och gott om lekplatser. I närheten finns busshållplats. Knappt 2 km till city med bra gång- och cykelvägar. Endast 1,5 km till USÖ och Centralstation. Nära påfart/avfart E18/E20, perfekt för dig som pendlar med bil. Gång- och cykelavstånd till flera mataffärer och det har dessutom öppnat en ny livsmedelsbutik i närområdet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rynninge

På norr upplever du omväxlande natur och parker som bjuder in till umgänge och aktivitet. Mejeritorget är en ny mötesplats som växt fram på norr och erbjuder både matbutiker, restaurang och träning. Närheten till naturen gör området attraktivt. Örebros stadskärna ligger en cykeltur bort.

Skolor och barnomsorg

I Rynninge finns tre förskolor: Rynningeåsens förskola, Helianthus Kottebo samt Grenadiärsskolans förkola. I närheten finns Norrbyskolan och Olaus Petriskolan med årskurskurserna F-6.

Kommunikationer

Från Rynninge går stadsbuss linjerna nr 8 och 22.

Natur och fritid

Oset och Rynningeviken har en fantastisk och omväxlande natur med ett rikt fågel- och växtliv. För besökaren finns raststugor, grillplatser och naturliga utflyktspunkter, cykel- och promenadvägar samt mötesplatsen Naturens hus. På bara några minuter tar du Dig dit på cykel från centrala Örebro. Här finns även motionsspåret Venaspåret, ett 2,8 km långt spår med belysning. Underlaget underhålls regelbundet för att hålla en bra kvalitet för dig som vill löpa/jogga. Spåret har en anslutning till Lillåspåret och sköts av Örebro kommun.

Affärer och restauranger

Restaurangen Naturens hus med naturen som närmsta granne serverar mat samt fika http://naturenshus.se/, Hamnkrogen i närliggande Småbåtshamnen är öppet sommartid och erbjuder middagsmeny.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.