Porfyrvägen 12 / Lundby / Örebro

Friköpt kedjehus i hörnläge med dubbelgarage och bergvärme!

Slutpris
2 850 000 kr
Boarea/biarea
102/102 kvm
Driftkostnad
34 923 kr/år
Totalareal
518 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2020-02-05
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Porfyrvägen såldes av oss 2020-02-05. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Porfyrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Porfyrvägen 12 och detta välplanerade kedjehus i hörnläge med dubbelgarage!

Friköpt enplansvilla med källare fördelat på 102 + 102 kvm som innehar hela fem sovrum! Entréplanet består av en välkomnande hall med garderober, större badrum med bubbelbadkar och en enskild wc. Vidare in finns tre sovrum med förvaring i form av garderober. Ballingslöv-kök med solida björkluckor och plats för matbord och utgång till uteplats där man kan avnjuta sitt kaffe i morgonsolen! Stort vardagsrum med en avskild del för kontor. En trappa ner i källarplanet finns två sovrum och en gillestuga. Enskild wc och dusch samt bastu och tvättstuga. Här får hela familjen plats!

I anslutning till groventrén finns stort förvaringsutrymme och garderober. Utgång till uteplats under tak och trädgårdstomt i hörnläge med plommonträd, krusbär- vinbär- och hallonbuskar. Bergvärme för förmånliga driftskostnader som installerades 2015. Fiber är framdraget och går att ansluta mot kostnad. Ny elcentral och jordfelsbrytare installerades 2007. Huset är besiktigat och energideklarerat!

Familjevänligt område med både barnfamiljer och pensionärer, flertalet förskolor samt Lundbyskolan med förskoleklass- årskurs 6 ligger bara ett stenkast från huset. Flera stora matbutiker, systembolag, apotek och bensinstation finns vid Eurostop.

Hjärtligt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Lundby

Här finner du strövområden, ängar och skog. Ett klassiskt och populärt villaområde med närhet till city. Om du vill hitta en plats där barnen tryggt kan växa upp, då är Lundby är svårslaget.

Skolor och barnomsorg

I området finns tre förskolor. Ädelstenen, Änglagård och Bergagård. I området finns även en grundskola, Lundbyskolan F-6 med ca 300 elever som ligger i Lundby Centrum.

Kommunikationer

Lundby är beläget ca 6 km norr om Örebro city och trafikeras av tre busslinjer med Stadsbuss 10, 1 och linje 2 som går ner till city.

Natur och fritid

Naturreservatet, Öknaskogen erbjuder motionsspår och fina strövområden. Samt finns Lundby IP med bl a fotbollsplan. I området finns också lekplatser.

Affärer och restauranger

I närområdet finns ett av Örebro största handelscentrum med bl a ett flertal mataffärer, Plantagen, Systembolag, bilföretag, Biltema, hamburgerrestaurang Max, Rusta, sportaffär och golfhall m.m.

Liknande bostäder i närheten