Postiljonsgatan 2 / Björkhaga / Örebro

Fantastiskt fint renoverat enplans radhus med gavelläge!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Postiljonsgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Postiljonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Postiljonsgatan 2, ett mycket välskött och genomgående renoverat (2014-2018) enplans radhus. Fint gavelläge med mysigt inglasat uterum, altan (2017) och liten trädgård i söderläge. Lugnt och avskilt läge, ingen insyn! Det finns även en uteplats på framsidan, i österläge. Ett oerhört bekvämt och lättskött boende i ett lugnt område. Perfekt för dig som uppskattar en inte alltför stor trädgård! Ljust och rymligt kök (2016) med fullstor kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Nytt parkettgolv (2018) i samtliga rum. Fönster och radiatorer är målade (2016), nya innerdörrar (2016). Bra förvaring med en rymlig klädkammare och ett utvändigt isolerat förråd på framsidan. Välskött HSB-förening som nyligen har målat förråd, fasader och bytt vindskivor. Fönster byttes 2011. I föreningen finns en gemensamhetslokal (renoverad 2011) med bastu. Gemensamhetslokalen kan lånas till fester, kalas etc. I området är det fri parkering och föreningen har även garageplatser, separat kö. Barnvänligt område med nära till förskola, skola, busshållplats och naturen i Karlslund. Inom gångavstånd finner du Karlslunds motionsspår. Kort biltur till Haga Centrum med mataffär, simhall, apotek mm. Bra cykelvägar till city, ca 6-7 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration