Postiljonsgatan 2 / Björkhaga / Örebro

Fantastiskt fint renoverat enplans radhus med gavelläge!

Slutpris
2 425 000 kr
Boarea
79 kvm
Avgift
3 620 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Postiljonsgatan såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Postiljonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Postiljonsgatan 2, ett mycket välskött och genomgående renoverat (2014-2018) enplans radhus. Fint gavelläge med mysigt inglasat uterum, altan (2017) och liten trädgård i söderläge. Lugnt och avskilt läge, ingen insyn! Det finns även en uteplats på framsidan, i österläge. Ett oerhört bekvämt och lättskött boende i ett lugnt område. Perfekt för dig som uppskattar en inte alltför stor trädgård! Ljust och rymligt kök (2016) med fullstor kyl och frys, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikro, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Nytt parkettgolv (2018) i samtliga rum. Fönster och radiatorer är målade (2016), nya innerdörrar (2016). Bra förvaring med en rymlig klädkammare och ett utvändigt isolerat förråd på framsidan. Välskött HSB-förening som nyligen har målat förråd, fasader och bytt vindskivor. Fönster byttes 2011. I föreningen finns en gemensamhetslokal (renoverad 2011) med bastu. Gemensamhetslokalen kan lånas till fester, kalas etc. I området är det fri parkering och föreningen har även garageplatser, separat kö. Barnvänligt område med nära till förskola, skola, busshållplats och naturen i Karlslund. Inom gångavstånd finner du Karlslunds motionsspår. Kort biltur till Haga Centrum med mataffär, simhall, apotek mm. Bra cykelvägar till city, ca 6-7 km.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhaga

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I området finns Björkhaga förskola och Solskenet förskola. Här ligger även Björkhagaskolan, årskurs F-3.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7, 8 och 9.

Natur och fritid

Kulturreservatet Karlslund ligger i närheten till Björkhaga. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närområdet Haga centrum finns, Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga, Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, bibliotek mm. På Karlslunds Herrgård finns café, konferens, catering och julbord m.m. http://www.karlslundsherrgard.se/ Närmaste handel finns i Haga centrum ett stenkast från Karlslund där man hittar bl a livsmedsmedelbutik, Hagabadet, gym, apotek, bibliotek och restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.