Pråmkajen 12 C / Åstaden / Örebro

Lägenhet med härlig utsikt mot Svartån!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 690 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Pråmkajen såldes av oss 2017-03-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Pråmkajen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Pråmkajen! Lägenhet om 4 rok, 85 kvm, på andra våningen med härlig utsikt mot Svartån. Ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till balkong mot Svartån, nord-/västläge. På framsidan av huset finns ytterligare en balkong, i syd-/ostläge. Helkaklat badrum med tvättavdelning, helkaklat duschrum och tre sovrum. Finns möjlighet till parkering med motorvärmare intill varje lägenhet. Perfekt bostad för Dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast två km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Wadköping/Stadsparken.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration