Sök Meny
Såld

Örebro - Åstaden / Pråmkajen 12 C

Lägenhet med härlig utsikt mot Svartån!

Välkommen till Pråmkajen! Lägenhet om 4 rok, 85 kvm, på andra våningen med härlig utsikt mot Svartån. Ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till balkong mot Svartån, nord-/västläge. På framsidan av huset finns ytterligare en balkong, i syd-/ostläge. Helkaklat badrum med tvättavdelning, helkaklat duschrum och tre sovrum. Finns möjlighet till parkering med motorvärmare intill varje lägenhet. Perfekt bostad för Dig som värdesätter närheten till naturen och samtidigt ha gång- och cykelavstånd till city. Endast två km till stadens utbud av shopping, restauranger, uteliv, idrottsarenor mm. I närområdet finns förskola, skola, gym, mycket fina promenadstråk runt Oset, Rynningeviken, Naturens hus och Wadköping/Stadsparken.

Sponsrade länkar
Örebro / Åstaden
Pråmkajen 12 C
Slutpris: 2 800 000 kr
Boarea: 85 kvm
Avgift: 4 690 kr/mån
Driftkostnad: 850 kr/mån
Rum: 4 rum (3 sovrum)
Våning: 2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-03-20
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Pråmkajen