Restalundsvägen 6

Restalundsvägen 6


Centralt— Örebro

Restalundsvägen 6Centralt— Örebro

Fantastisk uteplats i vinkel som sträcker sig längs med hela lägenheten!

Välkommen till en mysig, välskött och ljus trea med hela 3 m i takhöjd! Ett riktigt bonusutrymme är den stora uteplatsen som verkligen förtjänar att kallas "extrarum" på sommaren! Trädäck och pergola är byggt 2022. Uteplatsen är fint avskärmad med både staket och buskar.

Kök och vardagsrum skapar perfekta umgängesytor, för att inte tala om samlingsplatsen vid den lilla köksön. Här kan du socialisera med dina gäster samtidigt som du svänger ihop kvällens middag. Ett större sovrum, med fyra garderober. Ett mindre sovrum, med en garderob. Helkaklat badrum med golvvärme och tvättavdelning. Huset är byggt 2014, vilket betyder att föreningen snart är 10 år. Det är en stabil och välskött föreningen som förvaltas av Riksbyggen. Om du hyr garage genom föreningen når du garaget genom en korridor på samma våningsplan som lägenheten. Detsamma gäller med förrådet som tillhör lägenheten samt cykelrum.

Läget i stan är en av alla fördelar med att bo på Restalundsvägen 6! Här kan gå till en stor mataffär på bara 3 min. Det är gång- och cykelavstånd till flera restauranger, café, gym, simhall och en mängd olika idrottsarenor. Inom gångavstånd når du Stadsparken, Wadköping/Slussen och österut finns vackra naturområden kring Oset och Rynningeviken. Till den stora arbetsplatsen USÖ är det bara 2 km och till Universitetet är det 2,5 km, med mycket fina cykelvägar.


Boarea
69.5 kvm
Avgift
4 788 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-12-19

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Restalundsvägen såldes av oss 2023-12-19. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Restalundsvägen.

Boka värdering
Sofia Persson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad