Sök Meny
Såld

Örebro - Centralt norr / Rynningsbergsgatan 2

Utsikt mot park!

Välkommen till denna trevliga 2,5 rums gavellägenhet högst upp i huset och med utsikt mot parkområde. Här bor du på ca 69,5 kvm. I dagsläget är det 1 sovrum, men vid behov kan man med lätthet få till ett sovrum till. Charmig interiör med parkettgolv och massiva trädörrar. I samband med stambytet som genomfördes 2003/2004 så renoverades badrummet och är helkaklat. balkong finns i österläge mot grönområde. Avgift 3 860 kr/månaden inklusive värme,vatten och kabel-tv. Nära till vackra promenadstråk längst med ån Lillån och Rynningeviken. Gång och cykelavstånd till både city och vacker natur. I området finns mataffär. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Sponsrade länkar
Örebro / Centralt norr
Rynningsbergsgatan 2
Slutpris: 1 550 000 kr
Boarea: 69,5 kvm
Avgift: 3 860 kr/mån
Rum: 2,5 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 3 av 3
Såld: 2016-12-08
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Rynningsbergsgatan
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.