Rynningsbergsgatan 2 / Centralt norr / Örebro

Utsikt mot park!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
69,5 kvm
Avgift
3 860 kr/mån
Rum
2,5 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2016-12-08
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rynningsbergsgatan såldes av oss 2016-12-08. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Rynningsbergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt norr är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna trevliga 2,5 rums gavellägenhet högst upp i huset och med utsikt mot parkområde. Här bor du på ca 69,5 kvm. I dagsläget är det 1 sovrum, men vid behov kan man med lätthet få till ett sovrum till. Charmig interiör med parkettgolv och massiva trädörrar. I samband med stambytet som genomfördes 2003/2004 så renoverades badrummet och är helkaklat. balkong finns i österläge mot grönområde. Avgift 3 860 kr/månaden inklusive värme,vatten och kabel-tv. Nära till vackra promenadstråk längst med ån Lillån och Rynningeviken. Gång och cykelavstånd till både city och vacker natur. I området finns mataffär. Välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration