Sellerivägen 1

Sellerivägen 1

Slutpris

1 995 000 kr


Sörbyängen— Örebro

Sellerivägen 1


Slutpris
1 995 000 kr

Sörbyängen— Örebro

Inglasad balkong och fönster i tre väderstreck!

På våning två finns nu denna ljusa och rymliga trea om 81 kvm till salu! Här bor du bra och bekvämt med fullutrustat kök (bytta vitvaror mellan 2018-2022) samt tvättmaskin och torktumlare i det helkaklade badrummet. Ljusinsläpp från tre håll vilket gör att lägenheten känns ljus och luftig. Inglasad balkong i bästa syd/väst-läge! Två sovrum med garderober och klädkammare i hall. Man har även installerat markiser för att få det svalt på sommarhalvåret.

Stabil förening som amorterade 1 miljon mer än planerat under 2021. För att fortsätta hålla föreningens ekonomi stabil har föreningen beslutat att göra en avgiftshöjning med 7% from 1/1-2023, för aktuell lägenhet innebär det 337 kr/mån och är medräknat i avgiften. Parkeringsplats med el finns att hyra, separat kö. Laddstolpar för elbilar installeras just nu. (totalt 54 parkringplatser och 55 lägenheter i föreningen). I avgiften ingår värme, kallvatten, fasta kostnaden för el, tv- och bredband från Telia samt bostadsrättstillägg. Separat lägenhetsförråd följer lägenheten. I föreningen finns även gemensam samlingslokal med övernattningsmöjligheter, miljörum, cykelsförråd. Här finns även relaxutrymme med bastu samt en gemensam tvättstuga. Här är det även handikappvänligt med rymligt badrum, inga trösklar och hiss.

Trevligt och lugnt område med blandad bebyggelse. I närheten finns det allra mesta; lekplatser, förskolor, skolor, två stora mataffärer, vårdcentral, apotek, restaurang och pizzeria mm. Alldeles runt hörnet ligger Gustavsviks 18-håls golfbana och den mycket populära Sörbybacken med motionstrappa, höghöjdsbana, utegym mm. 5 min cykelavstånd till Universitetet, 10 min till city och 15 min till Universitetssjukhuset.


Boarea
81 kvm
Avgift
5 364 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sellerivägen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sellerivägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.