Senapsvägen 107

Senapsvägen 107

Slutpris

1 400 000 kr


Örebro

Senapsvägen 107


Slutpris
1 400 000 kr

Örebro

Stor 2:a i omtyckt förening med balkong i fritt söderläge!

I populära Brf Kryddan har du nu chansen att förvärva denna ljusa och rymliga 2:a om ca 70 kvm med utgång till inglasad balkong i söderläge med fri utsikt över takåsar!

Lägenheten ligger på våning 3 (hiss finns) och har genomgående parkettgolv med vitmålade väggar under 2019. Vackert burspråk i det stora vardagsrummet som även går att avdela till ett extra rum utav. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch med duschväggar, handfat med kommod och tvättmaskin. I det ljusa köket, som har stor plats för matbord, når du utgång till balkongen som ligger med fri utsikt och i soligt söderläge! Här når du även lägenhetens förråd som har gott om förvaring. En lägenhet som måste ses!

Bekvämt i föreningen finns en gemensam tvättstuga i samma hus. Varje av Brf Kryddans tre gårdar har en gemensamhetslokal belägen i respektive höghus. Lokalen kan bokas av bostadsrättshavare på respektive gård för att användas till t ex övernattningsrum, möten eller mindre fester i slutna sällskap. I gemensamhetslokalen finns även ett mindre bibliotek. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den nyöppnade "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan? Här finns även Sörbyskogen med fina promenadsråk. Ska du studera till vinter/våren passar detta område dig perfekt med endast gångavstånd till Örebro Universitetet. Barnvänligt beläget med närhet till skola samt förskola bl.a. Kryddsgårdsskolan Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många!

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!


Boarea
70 kvm
Avgift
4 509 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Senapsvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Senapsvägen.

Boka värdering

Victoria Kalkan

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.