Senapsvägen 107 / Örebro

Stor 2:a i omtyckt förening med balkong i fritt söderläge!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
70 kvm
Avgift
4 509 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-10-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Senapsvägen såldes av oss 2019-10-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Senapsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Senapsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Brf Kryddan har du nu chansen att förvärva denna ljusa och rymliga 2:a om ca 70 kvm med utgång till inglasad balkong i söderläge med fri utsikt över takåsar!

Lägenheten ligger på våning 3 (hiss finns) och har genomgående parkettgolv med vitmålade väggar under 2019. Vackert burspråk i det stora vardagsrummet som även går att avdela till ett extra rum utav. Helkaklat badrum med golvvärme, dusch med duschväggar, handfat med kommod och tvättmaskin. I det ljusa köket, som har stor plats för matbord, når du utgång till balkongen som ligger med fri utsikt och i soligt söderläge! Här når du även lägenhetens förråd som har gott om förvaring. En lägenhet som måste ses!

Bekvämt i föreningen finns en gemensam tvättstuga i samma hus. Varje av Brf Kryddans tre gårdar har en gemensamhetslokal belägen i respektive höghus. Lokalen kan bokas av bostadsrättshavare på respektive gård för att användas till t ex övernattningsrum, möten eller mindre fester i slutna sällskap. I gemensamhetslokalen finns även ett mindre bibliotek. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Sörbyängen. Gustavsviks 18-håls golfbana ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Mataffärer bl.a. Ica Maxi och Coop Forum samt Centrum. För dig som gillar att motionera finns både skidbacken "Sörbybacken" och även den nyöppnade "trappan" eller varför inte testa på höghöjdsbanan? Här finns även Sörbyskogen med fina promenadsråk. Ska du studera till vinter/våren passar detta område dig perfekt med endast gångavstånd till Örebro Universitetet. Barnvänligt beläget med närhet till skola samt förskola bl.a. Kryddsgårdsskolan Goda bussförbindelser i närhet till bostadsrättshuset. Ett toppenläge för många!

Varmt välkommen på visning önskar Mäklarhuset!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sörbyängen

Här hittar du radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I Sörbyängen finns det 3 förskolor, Pepparn, Basilikan och Lergöken. Grundskola finns Sörbyängsskolan och Kryddgårdsskolan. Sörbyängen är ett populärt bostadsområde för studenter, endast ett stenkast från Örebro Universitet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går via Tybble centrum och är buss nummer 6.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. För den som vill ha olika aktiviteter på ett och samma ställe ska ta ett besök till Sörbybacken. Där åker man skidor vintertid men på sommaren finns café, höghöjdsbana, "trappen" (560 meter) eller varför inte gå eller springa upp för backen. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

I Sörbyängen finns restaurang Sooshi, Sörby Pizzeria och Gustavsviks restaurang och café. Intill området finns Ica Maxi Stormarknad med generösa öppettider samt Systembolaget. Här finns även mindre affärer som blomaffären Pionen.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.