Sidvallsgatan 5

Sidvallsgatan 5

Slutpris

1 900 000 kr


Sörby— Örebro

Sidvallsgatan 5


Slutpris
1 900 000 kr

Sörby— Örebro

Stor etagelägenhet med öppen spis!

På en lugn gata i Sörby saluförs nu denna härliga etagelägenhet med hela 3 sovrum!
Här möts vi av en fantastisk rymd i vardagsrummet där det på högsta stället är hela 3,5m upp till taket. Här kan man mysa framför en brasa i den öppna spisen och även njuta av utsikten som fjärde våningen erbjuder. Här finns också gott om plats för umgänge med vänner med en extra matplats.
Lägenheten är mycket flexibel, i dagsläget en fyrarummare men den kan enkelt göras om till en trerummare igen för den som önskar. Genom att ta ned eller flytta väggen mellan de två mindre sovrummen eller öppna upp väggen mot köket kan man skapa sitt eget unika boende. Balkongen som ligger på det nedre planet har ett fint solläge mot sydost. Badrummet är helkaklat med duschplats och den kaklade WCn rymmer även en toppmatad tvättmaskin.
Väl tilltagna förvaringsutrymmen i form av förråd både på vinden och i källaren samt ett stort förråd vid vardagsrummet inne i lägenheten.

Ekonomiskt mycket stabil och väldigt lågt belånad HSB-förening. Föreningen äger fastigheten. I månadsavgiften ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (100 Mbit/s), ip-telefoni och bostadsrättstillägg. Föreningen genomför löpande renoveringar och underhåll. Föreningen har flera gemensamma utrymmen, så som tvättstugor, cykelrum, bastu, samlingslokal och mysiga sittplatser på innergårdarna.

Mycket centralt läge, med endast 5 min cykelavstånd till city. Härifrån är det 2 km till Universitetet, med mycket bra cykelvägar. Med en kort promenad nås stadsparken och dess fantastiska miljöer. Alldeles i närheten ligger idrottskvarteren med idrottsarenor för bland annat fotboll, ishockey och bandy. I det kvarteret ligger även Idrottshuset, simhall och flera gym. Inom gångavstånd från lägenheten finns det flera olika mataffärer och restauranger att välja mellan.

Endast bokade visningar, kontakta mäklaren för att boka visningstid!


Boarea
108 kvm
Avgift
6 578 kr/mån
Rum
3 rum (3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2021-02-11

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Sidvallsgatan såldes av oss 2021-02-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sidvallsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.