Sök Meny
Såld

Örebro - Björkhaga / Sigillgatan 109

Mysig trea i markplan med insynsskyddad altan och trädgård - riktig radhuskänsla!

Välkommen till en ljus och välskött trea med mysig radhuskänsla. Markplan med inglasad (2004) altan, soldäck och insynsskyddad trädgård i syd-/ostläge. Stenlagd uteplats på framsidan i nord-/västläge. Flera rum i lägenheten har genomgått renoveringar under åren 2013-2014. Nya stommar, köksluckor, kakel, spis, diskmaskin och fläkt från 2014. Bekvämt med separat tvättstuga med tvättho (2013), arbetsbänk (2013) och tvättmaskin (2016). Barnvänligt och trivsamt område med flera lekplatser. I föreningen finns gemensam tvättstuga, samlingslokal, bastu, motionsrum, solarium och förråd med trädgårdsredskap. Föreningen har under 2016 asfalterat gatorna i området och bytt garageportar. I närområdet finner du vackra naturen i Karlslund, med motionsspår och trevliga promenadstråk. Bra bussförbindelse till City. Nära till förskola och skola.

Sponsrade länkar
Örebro / Björkhaga
Sigillgatan 109
Slutpris: 1 650 000 kr
Boarea: 83,5 kvm
Avgift: 4 333 kr/mån
Driftkostnad: 350 kr/mån
Rum: 3 rum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-09-04
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Örebro / Örebro / Sigillgatan