Sigillgatan 109 / Björkhaga / Örebro

Mysig trea i markplan med insynsskyddad altan och trädgård - riktig radhuskänsla!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea
83,5 kvm
Avgift
4 333 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-04
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sigillgatan såldes av oss 2017-09-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sigillgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en ljus och välskött trea med mysig radhuskänsla. Markplan med inglasad (2004) altan, soldäck och insynsskyddad trädgård i syd-/ostläge. Stenlagd uteplats på framsidan i nord-/västläge. Flera rum i lägenheten har genomgått renoveringar under åren 2013-2014. Nya stommar, köksluckor, kakel, spis, diskmaskin och fläkt från 2014. Bekvämt med separat tvättstuga med tvättho (2013), arbetsbänk (2013) och tvättmaskin (2016). Barnvänligt och trivsamt område med flera lekplatser. I föreningen finns gemensam tvättstuga, samlingslokal, bastu, motionsrum, solarium och förråd med trädgårdsredskap. Föreningen har under 2016 asfalterat gatorna i området och bytt garageportar. I närområdet finner du vackra naturen i Karlslund, med motionsspår och trevliga promenadstråk. Bra bussförbindelse till City. Nära till förskola och skola.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration