Slingvägen 42 / Hovsta / Örebro

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
153 kvm
Driftkostnad
25 000 kr/år
Totalareal
444 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Slingvägen såldes av oss 2019-12-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Slingvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus, härlig och nyrenoverad familjevilla i ett mycket omtyckt område nära till skolor, barnomsorg, kommunikationer och natur. Modernt och funktionellt parhus med öppen rymlig planlösning och tre våningar. Fina materialval med bl.a. nytt kök från Ballingslöv. Stor sällskapsdel med altandörr ut till den soliga trädgården. 153 m² fördelat över 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Kaklade badrum varav ett nyutrustat 2019. Huset har bra förvaringsmöjligheter med flera garderober och praktisk vindsförvaring. Plan och skyddad tomt med gräsmatta, nytt trädäck, fruktträd och förråd. Familjevänliga Hovsta ligger nära natur, bad och motion, bara 10 minuter från stadskärnan. Här finns fotbollsplaner, löparspår, närhet till den uppskattade Hovstaskolan och inte minst den mycket omtyckta och aktiva Hovsta IF föreningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.