Sofiebergsvägen 1

Sofiebergsvägen 1

Slutpris

4 400 000 kr


Adolfsberg— Örebro

Sofiebergsvägen 1


Slutpris
4 400 000 kr

Adolfsberg— Örebro

1-planshus med källare med en hörntomt i barnvänliga Adolfsberg. Vidbyggt dubbelgarage

Välkommen till Sofiebergsvägen 1!

På en stor hörntomt om 1.027 kvm saluförs nu denna 1-plansvilla med källare om 114kvm per plan samt med ett vidbyggt garage om ca 55. Garaget har ett rymligt förråd samt ingång direkt in i huset genom källaren. Bostaden har en trevlig planlösning där de tre sovrummen är samlade på en sida av huset medan kök och vardagsrum är belägna på motsatt sida. Precis nedanför trappan ligger gillestugan som har en öppen spis med braskassett som ger en härlig värme och en stor mysfaktor. I källaren finns även ett hobbyrum, ett gästrum som även kan användas som sovrum samt en stor tvättstuga med bastu och dusch. Här finns gott om förvaringsutrymmen i två klädkammare, ett källarförråd, ett förråd i garaget samt gott om garderober i sovrummen.
Lummig trädgårdstomt med gott om bärbuskar och fruktträd. På baksidan av huset, med perfekt solläge mot väster finns en uteplats under tak. Här finns gott om utrymme för att komplettera med ytterligare uteplats mot husets södra gavel.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
114/170 kvm
Driftkostnad
58 231 kr/år
Tomtarea
1 027 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-13

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Sofiebergsvägen såldes av oss 2022-10-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sofiebergsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.