Solskiftesgatan 14B / Sörby / Örebro

VACKER 60-TALSVILLA MED DRÖMLÄGE I SÖRBY

Slutpris
6 900 000 kr
Boarea/biarea
185/122 kvm
Driftkostnad
52 497 kr/år
Totalareal
896 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Solskiftesgatan såldes av oss 2019-09-11. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Solskiftesgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett exklusivt läge i Sörby är vi stolta över att ge er möjlighet att förvärva denna vackra villa. Med originaldetaljer som bevarats under åren har man genom renoveringar lyckats hålla liv i husets karaktär. Här möts du direkt av ett generöst och inbjudande vardagsrum/matsalsdel, stora vackra fönster i flera väderstreck med vackra genomgående teakdetaljer.

Det luftiga läget gör denna villa synnerligen attraktiv, med en terrass och trädgård i sydvästläge är det svårslaget. Här rumsterar välskötta fleråriga växter och vackra träd som ger en fin inramning och insynsskydd.

Det här är en lättskött och väl omhändertagen villa som fungerat som hem till en familj under 30 år. Här kan barnen få tillgång till ett eget utrymme i det stora allrummet på källarplan, som fyllt sin funktion under åren. Det finns även ett gästrum, bastu, wc och tvättstuga på samma våningsplan.

Om du tar trappan som är i sitt originalutförande till det översta våningsplanet finner du 3 sovrum, badrum och i det stora sovrummet kan du öppna dörren till en balkong med utsikt över det lummiga Sörby.

Det här är ett sällsynt tillfälle där du kan förvärva en vacker villa med ett drömläge, med närhet till både stadspuls och grönområden.

Vi säger - välkommen hem till Solskiftesgatan 14B.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration