Stämpelgatan 5A / Björkhaga / Örebro

Hörnlägenhet med dubbla balkonger!

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea
98 kvm
Avgift
5 584 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2020-08-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stämpelgatan såldes av oss 2020-08-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Stämpelgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkhaga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Stämpelgatan 5A i Björkhaga! På vån 2/2 finns denna ljusa gavelfyra om 98 kvm med två balkonger i olika väderstreck! En balkong i väster med fritt insynsskyddat läge och en loftgångsbalkong i öster, mot innergården. Lägenheten har en bra planlösning, Mysigt kök med plats för matbord. Innanför köket finns en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättho och plats för torkning av tvätt. Tre sovrum, rymligt vardagsrum, badrum samt separat wc och en stor klädkammare/förråd i lägenheten.
I föreningen finns bland annat en gemensamhetslokal (som medlemmarna kan hyra), bastu, solarium, hobbyrum m.m. I området är det fri parkering och föreningen har även garageplatser, separat kö. Barnvänligt och bilfritt område med bra bussförbindelse till City. Nära till förskola och skola. I närområdet finner du vackra naturen i Karlslund, med motionsspår och trevliga promenadstråk.

Välkommen med din intresseanmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Björkhaga

Kulturreservatet Karlslund och herrgården, motions- och skidspåret liksom Hästhagen öppnar dörren till naturen och lockar till aktivitet. Läget och avståndet till city gör det här området populärt. Här är det mesta nära och lättillgängligt.

Skolor och barnomsorg

I området finns Björkhaga förskola och Solskenet förskola. Här ligger även Björkhagaskolan, årskurs F-3.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linje nr 7, 8 och 9.

Natur och fritid

Kulturreservatet Karlslund ligger i närheten till Björkhaga. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restauranger, nöjen och omsorg

I närområdet Haga centrum finns, Pizzeria Hagagrillen, Netto, Willys Västhaga, Apotek, vårdcentral, tandläkare, simhall, bibliotek mm. På Karlslunds Herrgård finns café, konferens, catering och julbord m.m. http://www.karlslundsherrgard.se/ Närmaste handel finns i Haga centrum ett stenkast från Karlslund där man hittar bl a livsmedsmedelbutik, Hagabadet, gym, apotek, bibliotek och restaurang.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.