Storgatan 36 / Centralt / Örebro

Rymlig och ljus 3:a på 97 kvm på våning 5 av 5!

Slutpris
4 500 000 kr
Boarea
97 kvm
Avgift
3 943 kr/mån
Driftkostnad
667 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2017-09-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Storgatan såldes av oss 2017-09-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Storgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset på våning 5 av 5 (hiss finns) erbjuds här en rymlig 3:a fördelad på 97 kvm. Lägenheten är byggd 2013, men är i nyskick! Stora sällskapsytor med kök/vardagsrum i öppen planlösning som ansluter till uppvärmd, inglasad loggia med öppningsbara fönster. Köket har rikligt med förvaring i skåp och utdragslådor. Båda sovrummen har utgång till rymlig balkong mot innergården och skjutgarderober med gott om förvaring. Bostadsrättsförening med mycket bra ekonomi vilket speglar den låga avgiften på 3.943:-/mån. Bekvämt med garanterad garageplats i huset 700:-/mån samt förråd i direkt anslutning till garageplats. Tillfälle för sällskapet som vill ha ett centralt, kvalitativt boende med direkt anslutning och gångavstånd till city. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration