Strömstaregatan 23 / Oxhagen / Örebro

Stort kedjehus med gavelläge

Slutpris
2 520 000 kr
Boarea/biarea
140/18 kvm
Driftkostnad
43 100 kr/år
Tomtarea
413 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2018-10-12
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Strömstaregatan såldes av oss 2018-10-12. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Strömstaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Oxhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Strömstaregatan 23!

Belägen på en friköpt hörntomt finner vi detta stora 1-planshus om hela 140 kvm, sex rum och kök varav fem sovrum. Ett riktigt bra boende för den stora familjen!
År 1978 byggdes huset ut och kompletterades då med ytterligare två sovrum, ett duschrum med bastu och duschplats, ett förråd och en klädkammare. Den äldre delen av huset försågs med nya fönster 2007.

Till huset hör även ett vidbyggt förråd och en friliggande redskapsbod.
Bostaden är med i områdets samfällighet som förser bostäderna med fjärrvärme, sophämtning, snöröjning, garageplats samt vatten och avlopp.

Ingen öppen visning, kontakta mäklaren för att boka en tid för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten