Surbrunnsgränd 60 / Adolfsberg / Örebro

Kedjehus i 2-plan med hörntomt!

Slutpris
1 995 000 kr
Boarea
117.5 kvm
Avgift
5 083 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Surbrunnsgränd såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Surbrunnsgränd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Adolfsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Surbrunnsgränd 60!

På Brunnsängen finns nu detta kedjehus i bostadsrättsform att förvärva! Beläget i hörntomt i detta trivsamma och barnvänliga område fritt från trafik. Bostaden innehar tre sovrum med garderober, två badrum varav ett är renoverat och även två förråd i bostaden som ger god plats för hela familjen. Köket innehar spis, ugn, kyl, frys och diskmaskin och vidare in finns tvättstugan. I den stora hallen finns inbyggda garderober och i vardagsrummet finns gott om plats för soffhörna och ett större matbord. Från vardagsrummet finns det också utgång till en fin uteplats med trädäck och gräsmatta i syd/öst-läge, med lekplats runt hörnet! På framsidan finns ett förråd och en mindre uteplats i västerläge med kvällssol.

HSB Passaren är en mycket stabil förening med god ekonomi. Som boende i föreningen har du tillgång till bastu, tennisbana, pingisrum, flertalet lekplatser och en mycket fin samlings-/festlokal som går att hyra. I närheten ligger solfjärden med elljusspår, flertalet skolor ligger också i området. Närhet till matbutiker och skolor.
Välkommen att flytta in!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.