Svanåallén 8 / Örnsro / Örebro

Mysig 2:a med låg månadsavgift!

Slutpris
1 395 000 kr
Boarea
54 kvm
Avgift
2 519 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Svanåallén såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Svanåallén

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örnsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På mysiga Svanåallén ligger denna charmiga lägenhet med två rum och kök som är fördelade på väl utnyttjade 54m². Här erbjuds ett mycket trevligt boende med uteplats i en stabil förening med god ekonomi. Mycket låg månadsavgift - endast 2519kr inklusive värme, vatten, el, kabel-TV och bredband. Här erbjuds bland annat ett charmigt och välplanerat kök, ett stort och inbjudande vardagsrum, ett rymligt sovrum samt ett badrum med dusch. Lägenheten ligger två trappor upp med balkong med fritt läge. Den välskötta bostadsrättsföreningen har flera gemensamma utrymmen såsom tvättstuga, bastu med relax, snickarrum och ett övernattningsrum.

Med Svanåallén 8 som adress bor du i närheten av city, tågstation och natur. Ett trevligt område med grönområden och närheten till Svartån. Till citykärnan är det knappt 2 km, så här bor du centralt med en väldigt låg avgift!

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration