Sveavägen 2 B / Centralt/Öster / Örebro

Stor tvåa Centralt/Öster. Bekvämt med gångavstånd till det mesta!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
72 kvm
Avgift
5 044 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Sveavägen såldes av oss 2018-10-15. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Sveavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centralt/Öster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor tvåa som passar såväl singelhushåll som par! Rymliga rum med gott om plats för förvaring, kontorsplats osv. Ljust kök, delvis renoverat 2008-2017. Badrummet renoverades 2015-2016. Mycket stabil och välskött förening som på senare år har genomfört bland annat fönster- och fasadbyte, spolning av stammar, modernisering av hiss, ventilation och byte av golv på den gemensamma takterrassen. Takterrassen har gott om soltimmar och fin utsikt över stora delar av Örebro. Perfekt till sommarens grillfester eller kräftskivan! Föreningen har inte höjt avgiften på över fem år. Här finns många fina utrymmen, så som tvättstuga, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och cykelförråd. Det finns parkeringsplatser i föreningen. Till lägenheten hör ett källarförråd. Väldigt smidigt med en ordentligt stor hiss i huset. Riktigt bra läge med omedelbar närhet till restaurang med lunchservering, idrottsarenor, simhall och gym. Nära till flera olika mataffärer, knappt 3 km till Universitetet och 1,5 km till Universitetssjukhuset. Bra cykelvägar. Inom gångavstånd finner du Stadsparken, Wadköping och fina promenadstråk längs med Svartån.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration