Tallvägen 3 / Brickeberg / Örebro

Hörntomt och granne med skogen!

Slutpris
3 275 000 kr
Boarea/biarea
96/96 kvm
Driftkostnad
30 823 kr/år
Tomtarea
1 528 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-05-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Tallvägen såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Tallvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brickeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Tallvägen 3 med bra läge på friköpt hörntomt och granne med skogen i populära Brickeberg. Här erbjuds du som köpare ett mycket bra boende i denna 1-plansvilla med källare. Invändigt är det bara att flytta in och här får du som köpare mervärden i form utav bl.a bergvärme som tillsammans med kamin bidrar till låg uppvärmningskostnad, nyrenoverat och mycket smakfullt kök med synliga takbjälkar, dubbla garagemöjligheter mm. Fin och stor tomt om ca 1 528 kvm. Lugn återvändsgata. I Brickeberg bor du med direkt närhet till naturen, City, Universitetet och motionsspår. Fastigheten är besiktigad samt energideklarerad. OBS att detta är ett kommande objekt och kontakta mäklaren för mer info!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.