Täppan 1 / Sörbyängen / Örebro

Ljus och härlig trea i Sörbyängen!

Slutpris
1 675 000 kr
Boarea
83.1 kvm
Avgift
4 526 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-11-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Täppan såldes av oss 2019-11-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Täppan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sörbyängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Täppan 1!

Nu finns denna fina och ljusa trea på första våningen i Sörbyängen till salu!

Lägenheten om 83 kvm har genomgående parkettgolv och fint ljusinsläpp, takhöjden om hela 2,8 meter gör att lägenheten känns luftig och rymlig. Två sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Köket innehar rostfria vitvaror och maskinell utrustning så som induktionshäll, fläktkåpa, fullstor kyl och frys samt inbyggd micro. I köket har du även en köksö för smart förvaring och extra yta. I vardagsrummet finns utgång till balkong i nord/väst-läge! Badrummet är helkaklat med golvvärme och har tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk. Förråd till lägenheten finns på innergården!

Avgiften om 4526 kr. inkluderar värme, varmvatten, tv och bredband från Telia. Här bor du bekvämt med fin innergård med gräsytor och lekplats. Närhet till förskolor och skolor, matbutiker, apotek och systembolag. Intill bostaden ligger flertalet grönområden och gång-/cykelavstånd till city! En bostad som måste ses!

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sörbyängen

Här hittar du hus, radhus och toppmoderna bostadsrätter i en härlig mix. Perfekt för morgonpigga golfaren eller den växande familjen. Med grönområden och närheten till city erbjuds du ett bekvämt liv i en växande modern stadsdel.

Skolor och barnomsorg

I området finns flera förskolor och skolor. De närmsta förskolorna är Pepparn, Basilikan och Lergöken. Som grundskola finns Sörbyängsskolan, Kryddgårdsskolan och helt nybyggda Änglandaskolan. Här finns även högstadieskolan Navet.

Kommunikationer

Närmaste busskommunikation går från Sörbyängens centrum buss nr 68 och från Lavendelvägen buss nr 6. Från Tybble centrum går ett flertal olika bussar.

Natur och fritid

I anslutning till Sörbyängen finns en 18-håls golfbana (Gustavsviks golfbana), samt fina promenadsstråk och ett kortare motionsspår. Här finns även naturreservatet Reträtten med natursköna Sörbyskogen. För den som vill ha olika aktiviteter i sin närhet är detta ett perfekt område. Här finns lekpark med parkouranläggning och flera fotbollsplaner. På vintern är pulkaåkning och grillning populärt vid Sörbykullarna. Mitt emot finns Sörbybacken där man åker skidor. I Sörbybacken finns aktivitetscenter med mountainbikebanor, den populära trappen (560 m) och utegym. Här finns också café och höghöjdsbana med zipline. För mer info gå in på https://sorbybacken.se

Affärer och restauranger

Här finns café, suschirestaurang, pizzeria och vid golfbanan erbjuds luncher. Närmsta affär är Ica Maxi Universitetet med generösa öppettider samt apotek och Systembolag. I området finns även frisörer, kiosker och blomsterbutik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.