Trumpetaregatan 11C / Rosta / Örebro

Högst upp i huset med utsikt över ån!

Slutpris
1 565 000 kr
Boarea
55 kvm
Avgift
3 813 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Trumpetaregatan såldes av oss 2020-09-28. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Trumpetaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rosta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp huset (våning 3/3) ligger denna fina tvåa med utsikt över ån! Välkomnande och möblerbar hall som har ingång till sovrummet med parkettgolv (2013) och badrum med dusch (2013). Stort vardagsrum med utgång till den härliga balkongen som ligger med utsikt över ån och kök (2013) med plats för matbord. En bostad att trivas i!

Bostadsrättsföreningen är mycket stabil och välskött! I avgiften om 3813 kr. ingår det allra mesta; värme, vatten, tv, bredband (Telia 100 Mbit/s), ip-telefoni och till och med hushållsel!
Föreningen har utfört stambyte (90-tal), renoverat fasaden (2004), bytt till s k säkerhetsdörrar (2007-2008), bytt till nya fönster (2014) och renoverat balkongerna (2014-2015). Det finns flera gemensamhetsutrymmen, tvättstuga, grovtvättstuga, cykelförråd, träningsrum, hobbyrum, bibliotek, samlingslokal med övernattningsmöjligheter och soprum med sopsortering. Föreningen har gjort i ordning en fin grillplats på gården med sittplatser (2013). I närområdet finns även ett utegym.

Här bor man med ett lugnt och naturnära läge. Endast ca 1,5 km till citykärnan samt cykelavstånd till Universitetet. I området finns det mataffär, restaurang, frisör och busshållplats m.m. Kort promenadväg till Södra tågstationen (ca 850 m) för dig som pendlar. I närheten finns fina naturområden med motionsspår så som Hästhagen och Karlslundsskogen.
Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Rosta

På väster längs med Svartån hittar du vackra villor med lång historia och bostadsrätter med vacker utsikt på promenadavstånd till city. Soliga dagar kan du njuta längs med ån på någon av de fina sittplatserna i den lummiga omgivningen. Här finner du både en anrik idrottsplats och Örebros äldsta koloniförening, på klassiska väster trivs du.

Skolor och barnomsorg

I Rosta finns fem förskolor och grundskolan Rostaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjerna nr 7 och 8. I Rosta är det fina promenadstråk längs med Svartån. Inte långt därifrån ligger Karlslunds herrgård med vacker natur, ridhus och elljusspår.

Natur och fritid

I Rosta är det fina promenadstråk längs med Svartån. I närområdet finns Kulturreservatet Karlslund. Det är ett naturskönt område med gamla anor. Där hittar man också vacker kultur- och industrihistoria, hantverkstäder, butiker, Barnens trädgård och Tekniska kvarnen. Här finns många platser att upptäcka och evenemang att uppleva för hela familjen året runt. För mer info - https://www.orebro.se/karlslund.4.71003a4d1528ca6d06a3370.html Även Karlslunds motionsspår ligger i närheten och kombinerar olika spår mellan 1,2 km upp till 15 km varav flera är belysta. Spåren spåras för skidåkning vintertid. Spåret sköts av Karlslunds IF Skidor. Finns också tillgång till utegym, omklädningsrum, bastu och grusad bilparkering. Rosta gärde är Örebros största idrottsfält med sammanlagd yta av 100 000 kvadratmeter. Hela 33 fotbollsplaner i olika storlekar. Rosta gärde ligger i Hästhagens friluftsområde. I området finns sommartid minigolfbana, kanotuthyrning och kiosk. Granne med Karlsunds herrgård. Här ligger också en av Sveriges största ridskolor, Örebro fältrittklubb.

Restauranger och Affärer

I området finns även matbutiken Lidl, pizzeria och blomsterbutik. I angränsade Haga centrum finns butiker, Ica Supermarket, apotek, restaurang och café. Intill centrumet ligger även Haga Vårdcentral. Närmaste stormarknad är Willys Västhaga som även det ligger i närliggande område.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.