Ulsavilagatan 41 / Ormesta / Örebro

Öppen och ljus tvåa med inglasad uteplats!

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 240 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulsavilagatan såldes av oss 2019-06-10. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ulsavilagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Perfekta tvåan för dig som gillar att bo både naturnära och nära city. Öppen, ljus och kvadratsmart lägenhet där det bara är att ställa in favoritmöblerna och börja bo. Denna tvårummare är trivsamt planerad, har gott om förvaringsutrymmen och erbjuder ett boende av högsta klass med härlig inglasad uteplats.

Till lägenheten hör en carportplats som går att hyra. I föreningen finns det en övernattningslägenhet.

Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen. Matbutiker och restauranger inom cykelavstånd.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration