Ulsavilagatan 39 / Ormesta / Örebro

Trivsam 4:a med inglasad balkong!

Slutpris
2 350 000 kr
Boarea
84.5 kvm
Avgift
4 340 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-31
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ulsavilagatan såldes av oss 2020-05-31. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Ulsavilagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ormesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en optimalt planerad och trivsam bostad med stor inglasad balkong med sol från lunch till kväll!
Lägenheten har en öppen och luftig planlösning. En bostadsrätt med många fördelar att lyfta fram, exempelvis stor inglasad balkong i syd/västläge, bekvämt med både dusch och badkar samt dubbla wc. Stabil förening med låg avgift om 4 340 kr inkl. värme, kallvatten, bredband och kabel-tv. P-plats som tillhör lägenheten. Övrigt i föreningen finns en gemensamhetslokal med möjlighet för övernattning delas med grannföreningen; brf Enkelbeckasinen. Lägenhetsförråd finns på vinden. Källsortering i separat miljöbod. På Ulsavilagatan omges du både av rogivande grönska och andra fastigheter. Alldeles runt knuten ligger Oset naturreservat, med fantastiskt fina promenadstråk samt picknick- och grillplatser. Lite längre bort ligger Rynningeviken med restaurangen Naturens hus samt perfekta skridskomöjligheter vintertid. I närområdet finns förskolor, skolor och friidrottshallen Tybblelundshallen. Matbutiker och restauranger inom cykelavstånd.

Välkommen att kontakta mäklaren för visningsbokning, ej traditionell öppen visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Ormesta

Med oändliga möjligheter till ett rikt friluftsliv samtidigt som du befinner dig ett stenkast från city. Här möts tidlösa klassiska hus och nyproduktion. I det här populära området bor familjen som umgås, uppskattar tillgänglighet och valmöjligheter, en perfekt plats för den moderna familjen.

Skolor och barnomsorg

Förskolor och grundskolor finns i närområdena.

Kommunikationer

Till området Ormesta tar man sig via stadsbuss linje nr 9 och länsbuss linjerna nr 721 och 724.

Natur och fritid

Området Ormesta ligger i direkt anslutning populära strövområdet Erik Rosenbergs stuga, Oset, Rynningeviken och Hjälmaren. Rynningeviken är även populärt för fågelskådning. I området ligger idrottsanläggningen Tybblelundshallen samt i närområdet vid Örebro Universitet finns även där idrott och fritidsanläggning.

Restauranger och Affärer

I närområdet finns livsmedelsbutiker, blomsteraffär, restauranger, gym och bensinmack. Området är i ett expansivt skede där nya bostadsområden växer fram.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.