Valsaregatan 45

Valsaregatan 45

Slutpris

3 000 000 kr


Näsby— Örebro

Valsaregatan 45


Slutpris
3 000 000 kr

Näsby— Örebro

Radhus i omtyckta Näsby, nära till både natur och city!

Välkommen till ett fint radhus i lugna och familjevänliga Näsby. Mysigt inglasat uterum och gräsplätt på baksidan i österläge samt trädgård med stenlagd uteplats på framsidan, i västerläge. Här får du riktigt bra ytor på båda sidor om radhuset. På framsidan får du dessutom plats med två bilar, som inte behöver stå parkerade en halvmeter framför ytterdörren.

Kök med matrum, vardagsrum, badrum och tvättstuga i bottenplan. I köket får du bänkskiva i sten och en trevlig köksö som binder samman kök och vardagsrum på ett fint sätt. Köksön är perfekt till såväl en snabb vardagsfrukost som fredagsminglet med dina gäster. En stor bonus är den separata tvättstugan. De två badrummen förblir badrum och familjen får ett eget litet rum för träningskläder och tvätt. Två sovrum, ett stort allrum som kan delas av till ytterligare två sovrum och badrum på övre plan.

Näsby är känt för sitt lugna och trivsamma läge, endast ett stenkast till naturreservatet Oset med fina motionsslingor, promenadstråk och friluftsliv. Nära till flera förskolor, skolor, stor matbutik, blomaffär, gym och restauranger. Till universitetet tar det bara fem minuter med cykel. Till city är det endast ca 3 km.


Boarea
112.8 kvm
Avgift
5 410 kr/mån
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-01-20

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Valsaregatan såldes av oss 2023-01-20. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Valsaregatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.