Vetevägen 93

Vetevägen 93

Slutpris

910 000 kr


Hovsta— Örebro

Vetevägen 93


Slutpris
910 000 kr

Hovsta— Örebro

Tvåa med egen ingång i välskött och stabil förening!

Välskött och delvis renoverad tvåa med egen ingång. Fint HTH-kök (ca 2014) med bl a fullstor kyl och frys, induktionshäll och inbyggd mikro. Parkettgolv i hall, kök och sovrum från ca 2014. Våning 2 av 2. Balkong i västerläge. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening som dessutom godkänner friköpning av bostadsrätterna. Telia Fiber finns indraget och numera ingår även bredband i månadsavgiften. Totalt ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg i avgiften. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.


Boarea
66 kvm
Avgift
3 361 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-03

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Vetevägen såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Vetevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.