Vetevägen 93 / Hovsta / Örebro

Tvåa med egen ingång i välskött och stabil förening!

Slutpris
910 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 361 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-03
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vetevägen såldes av oss 2019-06-03. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på vetevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välskött och delvis renoverad tvåa med egen ingång. Fint HTH-kök (ca 2014) med bl a fullstor kyl och frys, induktionshäll och inbyggd mikro. Parkettgolv i hall, kök och sovrum från ca 2014. Våning 2 av 2. Balkong i västerläge. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening som dessutom godkänner friköpning av bostadsrätterna. Telia Fiber finns indraget och numera ingår även bredband i månadsavgiften. Totalt ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg i avgiften. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.