Vetevägen 43 / Hovsta / Örebro

Fyra i markplan med gavelläge. Uteplats i söder!

Slutpris
1 430 000 kr
Boarea
87,5 kvm
Avgift
4 245 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2019-09-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vetevägen såldes av oss 2019-09-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på vetevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en gavelfyra i markplan. Uteplats på baksidan i söderläge och en liten uteplats på framsidan i norrläge. Mycket fint läge med tillgång till stor gräsyta!

Välskött, ekonomiskt stabil och omtyckt förening i lugna och barnvänliga Hovsta. Lägenheten har ett något äldre skick. Telia Fiber finns indraget. Vid entrén finns tillhörande förråd. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. I månadsavgiften ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en gemensam tvättstuga och samlingslokal. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration