Vetevägen 85 / Hovsta / Örebro

Balkong i västerläge och uteplats i markplan i österläge!

Slutpris
950 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
3 361 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vetevägen såldes av oss 2019-11-13. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på vetevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hovsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Endast bokade visningar, ej öppen visning.

Tvåa med egen ingång i markplan och invändig trappa upp till lägenheten på andra våningen. Balkong i västerläge och uteplats på framsidan i österläge. Stort sovrum som idag är avdelat till två sovutrymmen. Klädkammaren är utbyggd, och ombyggd, till sovalkov 2016. Sovalkoven kan med fördel användas som en stor klädkammare med fina skjutdörrar. Stort utvändigt förråd på framsidan av huset. Till bostaden ingår ett garage. Det är dessutom fri parkering i området. Fantastiskt välskött förening i ett lugnt och barnvänligt område. Telia Fiber finns indraget och numera ingår även bredband i månadsavgiften. Totalt ingår kallvatten, tv, bredband, ip-telefoni, garage, parkering, sophantering och bostadsrättstillägg i avgiften. I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Från bostaden är det bilfri gångväg till skola (F-6) och Idrottsföreningens klubbstuga. I Hovsta finns fyra kommunala förskolor, minilivs och pizzeria. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km). Kort promenad till busshållplats (stadsbuss). Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hovsta

Familjära kvarter med gott om natur, löpspår och rikt föreningsliv. Men sjön Lången intill kan du enkelt ta ett dopp på sommaren. Här är inte bilköer eller parkeringar ett problem och det erbjuds trygga cykelvägar såväl för den stora som lilla cyklisten. Här finner familjen lugnet och alla möjligheter till ett rikt liv finner du här.

Skolor och barnomsorg

I Hovsta finns fyra förskolor samt grundskolan Hovstaskolan F-6.

Kommunikationer

Området trafikeras av stadsbuss linjenr nr 5. Bra cykelväg som är separerad från biltrafik till Lillån (5 km) och Örebro city (9 km).

Natur och fritid

I närområdet finns flera lekplatser, fotbollsplaner, motionsspår och skog. Hovsta IF bildades 1976 och har ca 800 medlemmar. Föreningen bedriver verksamhet i innebandy, gymnastik, fotboll, barndans, motionsaktiviteter som Hovstajoggen och skidaktiviteter. I föreningen finns även en samlingslokal som medlemmarna får låna. Nära till Kårsta 18-håls golfbana, sjön Lången, bygghandel och återvinningscentral.

Restaurang och Affärer

I området finns en pizzeria och en mindre Närlivs-butik

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.