Högvägen 10

Högvägen 10

Slutpris

2 425 000 kr


Östansjö— Hallsberg

Högvägen 10


Slutpris
2 425 000 kr

Östansjö— Hallsberg

Nybyggt och energieffektivt 1-plans hus med integrerat garage i familjära Östansjö!

På lugn gata mitt i Östansjö erbjuds här ett nybyggt och energieffektivt 1-plans hus med integrerat garage. Huset har en modern stil och är genomgående byggt med genomtänkta och stilrena materialval.

Välplanerad boyta på 106,5 m² som är fördelad på 4 rum och kök, varav 3 sovrum. I huset finns även 30 m² garage som man smidigt kommer ut till via tvättstugan. I mitten av huset ligger kök/vardagsrum i en öppen planlösning med härligt ljusinsläpp från fönsterpartier och dubbeldörr till baksidan som öppnar upp mot utomhusmiljön. Huset är placerat i framkant på tomten vilket gör att det finns maximal yta på baksidan för familjen att njuta av tillvaron och umgås. Tomtens höga läge skapar både insynsskydd och utsikt.

Huset erbjuder även - HTH kök med Cylinda vitvaror med 5-års garanti, spotlights i stora delar av huset, helkaklat duschrum, underhållsfria Elme 3-glas fönster med aluminiumutsida, falsat plåttak från Areco med 20-års garanti, låg driftskostnad via frånluftsvärmepump med värmeåtervinning och golvvärme i hela huset samt garage.

Eftersom huset är nybyggt så behöver du inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren.

Här bor du med ca 100 m till förskola och grundskola, ca 1,5 km till Bäcksjön och badplats samt bor du med närhet till busshållplats, mataffär och pizzeria m.m. ca 4 km till anslutning till E20, ca 35 km till Örebro och ca 19 km till Kumla.

Välkommen på visning - anmälan krävs!


Boarea/biarea
106,5/30 kvm
Driftkostnad
36 182 kr/år
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-09-19

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Högvägen såldes av oss 2023-09-19. Se alla våra försäljningar i Östansjö samt även på Högvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.