Backgatan 3 / Pålsboda / Hallsberg

Välkommen till denna välskötta villa på Backgatan med en underbar trädgårdstomt

Slutpris
1 500 000 kr
Boarea/biarea
114/56 kvm
Driftkostnad
38 700 kr/år
Tomtarea
1 065 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2019-03-10
Bostaden är såld!

Denna villa på backgatan såldes av oss 2019-03-10. Se alla våra försäljningar i Pålsboda samt även på backgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Pålsboda är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Backgatan 3 i Pålsboda saluförs nu denna välskötta 1½ plansvilla med en fantastisk trädgård!

Huset är perfekt för familjen som inte vill renovera då huset genomgått omfattande renoveringar de senaste 10 åren. Renoveringar som utförts är bland annat nytt tak, fönster, badrum, kök, värmesystem samt dränering av tre av källarens sidor.

I dagsläget finns två sovrum på övervåningen samt ett extra sovrum i källaren. Till sovrummet i källaren erbjuds en egen toalett samt en grovingång genom pannrummet.
På entréplanet möts vi av en välkomnande entréhall som leder oss vidare till kök, matrum och vardagsrum. Från matrummet leder dörren ut till det stora uterummet i soligt söderläge. I vardagsrummet finns en kamin som ger både värme och mysfaktor, för de varma sommardagarna finns här en nyinstallerad aircondition (funkar lika bra för värme).
På övervåningen finns två sovrum samt ett helkaklat badrum. Källaren är optimal för en tonåring med ett sovrum, tv-rum, egen toalett samt en grovingång genom pannrummet. I källaren finns även en rymlig tvättavdelning.
Fiber finns.

Grönskande trädgårdstomt med två vackra oaser med stenpartier och gott om perenna växter.

I Pålsboda finns Folkasboskolan som erbjuder klasser från Förskolan och upp till nionde klass. Här finns även livsmedelsbutik, vårdcentral, apotek, ett par pizzerior m.m.
För shopping så är det ca 2 mil in till Kumla och ca 2,5 mil till Marieberg Galleria i Örebro.
Välkommen på visning

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.