Norra Korsgatan 36 / Vintrosa / Lekeberg

Nyrenoverat 2017-2018 med stor tomt om totalt 8.031kvm

Slutpris
1 700 000 kr
Boarea/biarea
100/35 kvm
Driftkostnad
33 281 kr/år
Tomtarea
8 031 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på norra korsgatan såldes av oss 2019-02-13. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på norra korsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av norra korsgatan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Norra Korsgatan 36!

På stor tomt om ca 8.031 kvm ligger denna mysiga 1½-plansvilla som genomgått omfattande renoveringar 2017-2018. På insidan har huset försetts med nya ytskikt, nytt kök, nytt badrum samt nydragen el och elcentral. Till det yttre har det lagts nytt tak, installerats nya 3-glasfönster samt målats om. Nytt och fräscht kök som renoverades 2017-2018 och i samband med renoveringen öppnades planlösningen upp för att ge utrymme till den stora matplatsen. Praktisk tvättavdelning med bastu, tvättmaskin och torktumlare samt en egen grovingång. Hemtrevligt vardagsrum med öppen spis. På övervåningen finner vi ett helkaklat badrum och husets tre sovrum.
Avloppet är i dagsläget inte godkänt men ett nytt avlopp kommer bekostas av säljaren.

Besiktning och energideklaration finns!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.