Trädgårdsvägen 2A

Trädgårdsvägen 2A

Slutpris

1 980 000 kr


Latorp— Vintrosa— ÖREBRO

Trädgårdsvägen 2A


Slutpris
1 980 000 kr

Latorp— Vintrosa— ÖREBRO

1-planshus med källare på stor friköpt hörntomt i Latorp!

Välkommen till Trädgårdsvägen 2 a ! 1-planshus med källare byggt 1947 samt tillbyggt 1980. Fastigheten är belägen i ett lugnt famljevänligt läge på stor friköpt hörntomt 1 108 m2. Entré/hall, kök med matplats, badrum renoverat ca 2005, 2 sovrum och vardagsrum. Källaren har 2 entréer där den ena leder till inredd gillestuga. Den andra delen av källaren har bra förvaringsmöjligheter, pannrum, matkällare, tvättstuga och 2 inredda gästrum/sovrum. Stort garage med betongplatta. Bra pendlingsavstånd med ca 15 km till/från Örebro. I omgivningarna finns mycket att välja på för den aktive: vandringsleder i Kilsbergen, löpar- och skidspår i Ånnaboda, Lanna golfbana, badsjöarna Leken, Ånnaboda, och Lögardammen samt ridskolan i Latorp. I närheten ligger Vintrosa med väl utbyggd närservice. Här finns också barnomsorg och låg- och mellanstadieskola. Området har goda bussförbindelser till och från Örebro med linje 522 eller även 523.


Boarea/biarea
80/80 kvm
Driftkostnad
25 404 kr/år
Tomtarea
1 108 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-05-18

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Trädgårdsvägen såldes av oss 2017-05-18. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Trädgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.