Vattenhindersgatan 6B

Vattenhindersgatan 6B

Slutpris

3 200 000 kr


Lanna— Vintrosa— Örebro

Vattenhindersgatan 6B


Slutpris
3 200 000 kr

Lanna— Vintrosa— Örebro

Smakfullt boende med villakänsla!

Bekvämt och trivsamt boende nära naturen

Nu finns möjligheten att förvärva detta smakfulla parhus i barnvänliga Lanna. För dig som vill bo med "huskänslan" finns nu detta rymliga och bekväma parhus om 6 rum och kök och en yta om hela 144 kvm med högt i tak.

Mycket komfort
Det finns mycket komfort att njuta av i huset. Plats för tre bilar inklusive nyinstallerad laddbox (-22), golvvärme på nedervåning (samt i badrum på övervåning), tilltagen takhöjd, tvättstuga med direkt anslutning till hall med klinker. Badrum på övervåning erbjuder bubbelbad. På baksidan finns el framdraget för bubbelpool/spabad. Hela huset har försetts med ett ljust askgolv vilket skapar en luftig skandinavisk känsla. Det ljusgrå köket är även det ett tillval (färg), tillsammans med mässingsbeslag.

Den rikligt tilltagna balkongen är perfekt för morgonkaffet i soluppgången, eller för skugga under eftermiddagen vid varma sommardagar. Det nybyggda trädäcket med infälld belysning (-21) löper runt huset som leder till ytterligare en sällskapsyta med plats för sittgrupp. Eldrivna markiser finns på baksida (-21).

Fantastisk utemiljö
Säljaren har satt in en helglasad altandörr för att öka känslan av närhet till natur och den fantastiska baksidan med sommaräng och träddunge. Ängen klipps en gång per sommar av kommunen. Inuti skogsdungen finns stigar, broar och grillplatser. Baksidan på huset har sol långt fram på kvällen, och följer över trädtopparna i väst under maj-jun-jul. Vintertid skiftar utsikten till en vy över kilsbergen. Området på baksidan är märkt som naturskyddat område p.g.a. utrotningshotade salamandrar, vilket medför att det inte kommer byggas ytterligare hus på denna yta.

Trädgården är försedd med nytt rullgräs inklusive ett extra lager jord (-20), vintergrön ligusterhäck, diverse perenner och päronträd. Förrådet är vinterisolerat.

Området
På denna återvändsgata bor både både barnfamiljer och äldre par. Hidinge grundskola i närheten byggs ut -22, och är försedd med ny idrottshall. Intill dagiset Lärkan (placerat i närheten av Vattenhindersgatan), byggs just nu ännu en förskola. Vid bollhallen går bussar som tar dig in till Örebro på ca 20 min. Ett stenkast från gatan erbjuder Lannalodge en 18-hålbana, korthålsbana, pizzeria, gym, spa, padelbanor, skjutbana, hotell och restaurang. På några minuter kan du njuta av naturen i närliggande Kilsbergen.


Boarea
144 kvm
Avgift
5 195 kr/mån
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-08-26

Mäklarhuset Örebro

Denna radhus på Vattenhindersgatan såldes av oss 2022-08-26. Se alla våra försäljningar i Vintrosa samt även på Vattenhindersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.