Lindbyvägen 23

Lindbyvägen 23

Slutpris

4 200 000 kr


Åby— Norrköping

Lindbyvägen 23


Slutpris
4 200 000 kr

Åby— Norrköping

Familjedröm!

Vill du ha stor tomt på 3318 kvm och 183 rymliga kvadratmeter bostadsyta och 3 garageplatser?

I populärt villaområde finner ni detta hus med en otrolig insida, dubbelgarage samt rymligt uterum. Insidan bjuder på charmiga detaljer från förr i kombination med moderna tillval. Huset har fått genomgående renoveringar under de senaste åren och tack vare smarta och väl genomtänkta val har all charm bevarats.

Köket går i klassisk stil och med en modern öppen planlösning får du stora och öppna sällskapsytor. Matsalsdelen ligger i anslutning till köket och här hittar vi även en öppen spis. Här finns all potential man möjligtvis kan få för att kunna bjuda på mysiga middagar tillsammans med släkt och vänner.

I anslutning till köket når vi även det stora uterummet med ny trall från 2018. Med fint ljusinsläpp och plats för både matsalsbord och soffgrupp blir det här en självklar del av huset att spendera lediga sommardagar på.

Husets övervåning har tre rymliga sovrum och utöver det finns även badrum samt klädkammare. Källarplanet bjuder på ett stort allrum, rymlig tvättstuga, matkällare samt sovrum. Här är även förberedelserna gjorda så att man kan få ett badrum på källarplanet. Det finns genomgående mycket goda förvaringsmöjligheter och från källarplanet har vi dessutom direktaccess till ett av husets garage.

Åby är ett otroligt trivsamt område som uppskattas av barnfamiljer och stora som små. Bara några meter från huset når vi skog och endast ett stenkast bort når vi även idrottsanläggning. Här når man ett flertal sjöar så som Glottern, Lillsjön och Gransjön. Förskola och skola är väldigt nära ditt framtida hus.


Boarea/biarea
127/90 kvm
Driftkostnad
43 986 kr/år
Tomtarea
3 323 kvm
Såld
2021-10-15

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Lindbyvägen såldes av oss 2021-10-15. Se alla våra försäljningar i Åby samt även på Lindbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.