Bergsgatan 31A / Utsikten / Åtvidaberg

Trevligt hus för familjen!

Slutpris
1 345 000 kr
Boarea/biarea
91/73 kvm
Driftkostnad
26 936 kr/år
Tomtarea
730 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-07-30
Bostaden är såld!

Denna parhus på bergsgatan såldes av oss 2020-07-30. Se alla våra försäljningar i Åtvidaberg samt även på bergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utsikten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Bergsgatan 31 A!
Här i familjekärt område finner du ett lugnt och trivsamt parhusboende som senaste åren genomgått flertal renoveringar. Huset ligger med en trevlig trädgård och fin altan i skönt söderläge och om en totalyta om ca 164 kvm fördelat på tre plan. Entréplan med praktiskt kök med goda förvaringsutrymmen och plats för matbord, vardagsrum med braskamin och anslutande lekrum/sovrum och en helkaklad gäst-wc . Övre plan innefattar i dagsläget två större sovrum, balkong och en helkaklad gästwc. Praktiskt källarplan med stort helkaklat badrum med duschkabin, badkar och tvättmaskin, gym och flera förråd som ger gott om förvaring.

I området finns förskola, grönområden och närhet till skog samt kort promenadavstånd till Stortorget och tågstationen där Kustpilen går.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten