Fridhemsvägen 31F

Fridhemsvägen 31F

Slutpris

765 000 kr


Viggestorp— Finspång— Norrköping

Fridhemsvägen 31F


Slutpris
765 000 kr

Viggestorp— Finspång— Norrköping

Med högt läge och fin utsikt på Fridhemsvägen 31F!

Varmt välkommen till denna trevliga och gemytliga 3 rum och kök på Fridhemsvägen 31F. På våning två finner ni en välplanerad lägenhet om 85 kvm, fördelat på tre rum och kök. Lägenheten är genomgående i två riktningar som ger fint ljusinsläpp.

Stig in och välkomnas av en ljus och öppen hall, med goda förvaringsmöjligheter i dess garderober och klädkammare. Vidare in i bostaden finner ni två sovrum, också de med flertalet garderober! Köket, med ljusa skåpsluckor, har gott om bänkytor och välplanerad förvaring i dess skåp. Vardagsrummet, som ger plats åt inte bara en soffgrupp utan även en matsalsgrupp, öppnar möjligheterna för familj och vänner att samlas. Den stora balkongen vetter mot söder och ger en fantastisk utsikt över Viggestorp tack vare det höga läget. Önskar du vila från solen kan du enkelt dra ned markisen för svalare dagar.

HSB Brf Viggen är en välskött förening där värme, vatten, bredband, tv, bostadsrättstillägg och även hela elen ingår i månadsavgiften. I föreningen finns gemensam övernattningslägenhet att hyra, en föreningslokal samt tre tvättstugor.

I hjärtat av Viggestorp bor du med närhet till natur och promenadstråk. I Finspång finns bland annat förskolor, butiker, restauranger, skolor från lågstadie till gymnasium, matbutiker och bra kommunikationer.

Välkommen hem!


Boarea
85 kvm
Avgift
5 251 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-25

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Fridhemsvägen såldes av oss 2024-02-25. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Fridhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.