Fäskogsvägen 229

Fäskogsvägen 229

Slutpris

1 455 000 kr


Nyhem— Finspång

Fäskogsvägen 229


Slutpris
1 455 000 kr

Nyhem— Finspång

Trevligt bostadsrättsradhus på Nyhem!

Välkommen till detta trevliga bostadsrättsradhus beläget på Fäskogsvägen 229 på Nyhem i Finspång.

Med sin rymliga boarea på 101 kvm och en genomtänkt planlösning erbjuder denna bostad en perfekt kombination av bekvämlighet och funktion. Bostaden erbjuder tre sovrum och trevliga sociala ytor där familj och vänner kan samlas. Nedre plan erbjuder ett praktiskt kök med plats för ett matbord och vidare in i bostaden finner ni vardagsrummet med utgång till altanen och trädgården. Den lättskötta och mysiga trädgården ligger i söderläge som ger sol hela dagen. På nedre plan finns också det helkaklade duschrummet och ett sovrum. På övre plan finns ett master bedroom med stor klädkammare, ett normalstort sovrum och ännu ett duschrum.

I föreningen HSB Brf Kvarnen får du det bästa av två världar: tryggheten att bo i en bostadsrättsförening där du som medlem endast tar hand om det inre men samtidigt som du har friheten som ett radhus där du har din egna bostad med sköna uteplatser och gräsytor att nyttja. Föreningen är välskött med god ekonomi.

Nyhem är ett populärt område som passar både barnfamiljer och äldre, tack vare dess närhet till skola samt vacker skog och natur. Här har ni också närhet till Finspångs centrum med butiker, affärer och restauranger!

Välkommen hem!


Boarea
102 kvm
Avgift
3 631 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-06-30

Mäklarhuset Norrköping

Denna radhus på Fäskogsvägen såldes av oss 2023-06-30. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Fäskogsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.