Linköpingsvägen 10A

Linköpingsvägen 10A

Slutpris

720 000 kr


Finspång

Linköpingsvägen 10A


Slutpris
720 000 kr

Finspång

Trevlig 3 rum och kök i fint renoverat skick med balkong!

Varmt välkommen till Linköpingsvägen 10A i Finspång, en totalrenoverad 3 rum och kök om 76,5 kvm med välplanerade ytor och rum!

Kliv in och möts av en praktisk hall, som leder vidare in mot det renoverade, mattsvarta och moderna köket. Här finns gott om arbetsytor, förvaringsmöjligheter och vitvaror i god kvalitet! Vidare från köket når ni det rymliga vardagsrummet som ger plats åt en stor soffgrupp och även här ger plats för stort skrivbord. Via vardagsrummet når ni den härliga balkongen. I bostaden finns också ett större sovrum samt ett normalstort sovrum som kan nyttjas som gästrum, barnrum eller kontor. Duschrummet är helkaklat med grått klinkergolv och vitt fräscht kakel på väggarna.

Riksbyggen BRF Finspångshus nr 3 är en välskött förening med god ekonomi. I avgiften om 4 629 kr ingår värme, vatten, fasta kostnaden el samt 15 TV-kanaler via Sappa.

Välkommen hem!


Boarea
76.5 kvm
Avgift
4 629 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-05-12

Mäklarhuset Norrköping

Denna lägenhet på Linköpingsvägen såldes av oss 2024-05-12. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Linköpingsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.