Hovetorpsgatan 60

Hovetorpsgatan 60

Slutpris

1 400 000 kr


Linköping

Hovetorpsgatan 60


Slutpris
1 400 000 kr

Linköping

Färgstark tvåa på andra våningen.

Att bo bra till rimlig kostnad med närhet till både centrum och till naturen är vardagslyx att unna sig. I området blandas till största delen egnahem med lägenheter, det är nära till grönområden och service, in till centrum går snabbt både med cykel och buss. Ska ni plugga på Universiteten är avstånden rimliga, både cykel och buss fungerar bra. Innergården i området är välskött och trevlig med fina uteplatser för umgänge, dessutom finns boulebana, schackspel, lekredskap mm. Lägenheten, 61,5 kvadratmeter, är genomgående i gott skick med ett extra plus för köket från 2015 som har det lilla extra. Både vardagsrummet och sovrummet är rejält tilltagna med stora ljusinsläpp och som dessutom har utgång till den mysiga balkongen. I wc/dusch finns egen tvättmaskin. Rymlig och välkomnande hall med stora garderober. Välkomna till ett boende med många förtecken i en välskött och prydlig förening.


Boarea
62 kvm
Avgift
2 681 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-10-07

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Hovetorpsgatan såldes av oss 2021-10-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Hovetorpsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.