Hedborns gata 38

Hedborns gata 38

Slutpris

4 725 000 kr


Ryd— Linköping

Hedborns gata 38


Slutpris
4 725 000 kr

Ryd— Linköping

Praktiskt boende i populärt familjeområde!

Välkommen till Hedborns gata 38!
Här i familjekärt område finner du en stor och välskött KB-villa med tillhörande trädgård och en mysig altan i söderläge. Här bor ni på totalyta om cirka 222 kvm fördelat på en och en halvplan med en praktisk källare.
Trevligt entréplan med rymlig hall, funktionellt kök med gott om förvaring, stort badrum, två sovrum och ett vardagsrum med stora sociala ytor och plats för matbord samt soffgrupp. Från vardagsrummet når du dessutom den trevliga baksidan.
Övre plan innefattar i dagsläget ett kontor och ett stort allrum med möjlighet att bygga ett extra sovrum. Praktiskt källarplan med stor gillestuga och sovalkov, rymliga förvaringsutrymmen, wc och tvättstuga utrustad med dusch och bastu. Huset har en centraldammsugare och på tomten finns trevliga växtligheter, en carport samt en rymlig uppfart.

I Ryd finns det stora grönområden för promenader och barnlek samt tryggt gångavstånd till skola och förskolor där den närmaste finns några hundra meter bort. I närheten finns Ryd centrum med matbutik och serviceutbud. Cykelavstånd till centrum och goda bussförbindelser.
Välkommen på visning!


Boarea/biarea
132/90 kvm
Driftkostnad
36 489 kr/år
Tomtarea
408 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2022-04-07

Mäklarhuset Linköping

Denna villa på Hedborns gata såldes av oss 2022-04-07. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Hedborns gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.