Åbylundsgatan 35 / Åbylund / Linköping

Trevlig trea med snyggt badrum!

Slutpris
1 910 000 kr
Boarea
66 kvm
Avgift
2 848 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-05-10
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åbylundsgatan såldes av oss 2020-05-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Åbylundsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Åbylundsgatan 35! Den här fina trean om 66 kvm är belägen på andra våningen med ett snyggt och modernt duschrum från 2017, samt en väder- och insynsskyddad balkong i sydvästläge. Här bor du i en smart planerad lägenhet med två rymliga sovrum och ett trevligt vardagsrum. Föreningen erbjuder en låg avgift som inkluderar internet och föreningens medlemmar har tillgång till ett flertal bekvämligheter såsom bastu, övernattningslokal och gym.
I Åbylund bor du i ett lugnt och omtyckt område med närhet till stadskärnan och Universitetet samt Tornby handelsområde.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Åbylund

Åbylund ligger bara ett par kilometer norr om stadskärnan. Området består till största del av lägenheter och angränsar till Gottfridsberg, Barhäll och Vasastaden.

Skolor och omsorg

I Åbylund finns förskola och fritidshem. Universitet ligger endast cirka 3 km bort och även grundskolor och gymnasieskolor nås smidigt med buss eller cykel.

Natur och fritid

I Åbylund finns närhet till grönområden och spännande citymiljö. En kort promenad bort finns Rydskogen med sin träningsanläggning, motionsspår, frisbeegolf och fotbollsplaner.

Kommunikationer

Från Åbylund tar du dig snabbt och enkelt in till innerstaden med fina cykelleder och bussförbindelser. Kör man bil tar man sig effektivt ut på E4:an eller y-ring.

Affärer och restauranger

Förutom att Tornby handelsområde och citys utbud finns nära så finns här också närbutik och pizzeria.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.