Bjälbogatan 6 B

Bjälbogatan 6 B

Slutpris

1 753 000 kr


Gottfridsberg— Linköping

Bjälbogatan 6 B


Slutpris
1 753 000 kr

Gottfridsberg— Linköping

Hörnlägenhet med låg avgift på attraktiv adress!

Nu ges chansen att förvärva denna hemtrevliga och optimalt planerade hörntvåa. Här finner ni en mysig lägenhet med goda ljusinsläpp och en gedigen trevnadskänsla belägen i naturnära och populära Gottfridsberg.

Lägenheten omfattar ett fint kök i gott skick med bra förvaring och arbetsytor, ett rymligt och ljust vardagsrum med hörnläge som utgör ett perfekt socialt utrymme, ett stort sovrum med plats för fullstor dubbelsäng och övrigt möblemang samt ett fräscht badrum. Utöver detta finns även bra förvaringslösningar i form av två rymliga klädkammare. Sammantaget en ljus bostad med fina ytskikt i ett mycket attraktivt läge att trivas i från första stund!

Här bor ni i en välskött och ekonomiskt stabil HSB-förening med mycket låg belåningsgrad som speglas i de låga avgifterna som innefattar el, värme, vatten och tv. Obligatoriskt tillägg för bredband (211 kr/mån). Föreningen erbjuder gemensamma faciliteter såsom bastu, träningslokal, tvättstugor, övernattningslägenhet och cykelförråd. Till lägenheten hör även ett rymligt vindsförråd och en matkällare.

Lägesförutsättningarna på Bjälbogatan är optimala. Här bor ni med cykel- och gångavstånd till såväl city som universitetet. Vidare så har ni mycket nära till omfattande närservice i form av bland annat mataffär, bensinstation, restauranger och frisörer. Området är mycket lugnt och trivsamt med närhet till fina grönområden i form av Vallaskogen och Rydskogen.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
62 kvm
Avgift
2 868 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-02-08

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Bjälbogatan såldes av oss 2023-02-08. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Bjälbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.