Ekholmsvägen 60c

Ekholmsvägen 60c

Slutpris

1 700 000 kr


Ekholmen— Linköping

Ekholmsvägen 60c


Slutpris
1 700 000 kr

Ekholmen— Linköping

Trevlig fyra

Välkommen till Ekholmsvägen 60 C! En trevlig fyra med inglasad balkong i lugnt hörnläge.
Hallen bjuder på gott om plats för avhängning och förvaring. I det hemtrevliga köket finns goda arbetsytor och här finns diskmaskin, spis , kyl och frys.
Det rymliga vardagsrummet är ljust och luftigt och inrymmer både soffgrupp och matsalsmöbel. Här finns fönster åt två håll vilket medför ett fint ljusinsläpp.
Vidare finns tre sovrum, ett större med inbyggda garderober och utgång till balkongen, ett rum som idag nyttjas som pysselrum samt ett sovrum med plats för säng och skrivbord.
I bostaden finns ett stort helrenoverat badrum med dusch samt en gäst toa med ny toalett och handfat.
Nya fönster i hela bostaden samt nya persienner.


Här bor du i en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter som innefattar hushållsel, värme, vatten och kabel-tv. Till lägenheten hör också två förråd.

I Ekholmen bor du med närhet till Ekholmen centrum och dess utbud av service, handel, systembolag, skolor och förskolor samt vårdcentral. Till city och universitetet finns väl fungerande kommunikationer genom kollektivtrafik och utbyggda cykelvägar. I området finns trevliga grönområden och lekplatser mellan föreningens byggnader och närhet till Vidingsjös populära motionsanläggning.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
83.5 kvm
Avgift
3 944 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-10

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Ekholmsvägen såldes av oss 2022-08-10. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Ekholmsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.