Jennifer Collins - mäklare i Linköping

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (18 omdömen)

Mitt mål är att du som säljare ska ska bli 100 % nöjd. Lyhördhet, engagemang och tillgänglighet ser jag som viktiga delar i mitt arbete som mäklare. En bostadsaffär är en stor händelse och jag kommer gör allt för att du som kund ska bli nöjd. Varmt välkommen att kontakta mig för en kostnadsfri värdering av er bostad.

Hur arbetar jag ?

Jag ser varje bostadsförsäljning som unik . Jag jobbar hårt och kommer göra allt jag kan för att få bostaden såld snabbt, tryggt och till ett bra försäljningspris. Mitt mål är att ge Er en bra och trygg affär från början till slut och att alltid överträffa kundens och mina egna förväntningar. Jag har ett stort intresse för hus och hem och hjälper Er gärna med styling och tips inför visning.

Tryggt från start till mål

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Jennifer Collins, mäklare i Linköping
Jennifer Collins

Fastighetsmäklare

Kontor: Linköping
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.