Engelbrektsgatan 27

Engelbrektsgatan 27

Slutpris

2 400 000 kr


Vasastaden— Linköping

Engelbrektsgatan 27


Slutpris
2 400 000 kr

Vasastaden— Linköping

Hörntvåa med stora ljusinsläpp!

Välkommen till Engelbrektsgatan 27! Den här smart planerade gaveltvåan är belägen på 3:e våningen med en härlig inglasad balkong som verkligen höjer livskvalitén för dig som boende. Lägenheten präglas av stora ljusinsläpp från golv till tak samt moderna detaljer såsom ett fullutrustat snyggt kök i grå kulör och ett anslutande öppet allrum med plats för soffhörna och gott om plats för socialt umgänge. I lägenheten finns goda förvaringsmöjligheter i form av flera garderober, ett stort sovrum och ett rymligt helkaklat badrum med tvättutrustning.
Bra avgift där tv, internet och el är inkluderat.

Vasastaden är en genuint levande stadsdel där stadskärnan och stationen nås med en kort promenad samt universitet med en cykeltur. I närheten finns även Linköpings nya stadsdel Övre Vasastaden med mysiga kvarterskrogar och generösa utbud som större matbutik med mera.
Varmt välkommen på visning!


Boarea
51 kvm
Avgift
3 335 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-01-21

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Engelbrektsgatan såldes av oss 2022-01-21. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Engelbrektsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.