Garnisonsvägen 26

Garnisonsvägen 26

Slutpris

1 990 000 kr


Linköping

Garnisonsvägen 26


Slutpris
1 990 000 kr

Linköping

Ett av Ekkällans bästa läge - tre rum och kök

Ekkällan - stadsnära läge alldeles vid US södra entré och med Tinnerbäcken nära inpå samt en i övrigt flott del av stan med en blandning av egnahem och lägenheter, mycket producerat under senare år. Hörnlägenheten har tidstypisk öppen spis och blyinfattat glas i vackert burspråk på bottenvåningen en halvtrappa upp, med en fantastisk vy över den stora parken från balkongen. Tre rum och kök, byggt 1955, 76 kvm, 3 459 kr/mån. Två rymliga sovrum, helkaklad wc/dusch 2001 (förberett för egen tvättmaskin), ett äldre men charmigt kök samt ett stort vardagsrum med utgång till balkong med vacker natur som nästan hänger in över balkongräcket. Lägenheten är ljus och luftig med fönster i tre väderstreck och generös takhöjd. Till lägenheten hör två källarförråd, gemensamma tvättstugor med torkrum/mangel mm, övernattningslägenhet för gäster. P-plats och garage går att hyra - kort kö till p-plats, längre till garage. Stabil och välskött förening.
Varmt välkomna till Garnisonsvägen 26.


Boarea
76 kvm
Avgift
3 459 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-29

Mäklarhuset Linköping

Denna lägenhet på Garnisonsvägen såldes av oss 2020-06-29. Se alla våra försäljningar i Linköping samt även på Garnisonsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.